یک داروی سنتی که در بسیاری از فرهنگ ها استفاده می شود سیر ترشی و ترشی بندری خانگی است!

سیر تک حبه ای نوعی سیر است که دارای یک حبه است که به آن سیر تک حبه ای، سیر تک حباب یا سیر نیز می گویند.
سیر تک پیاز که معمولا برای ترشی سیر استفاده می نمایند.

به طور سنتی سیر تک به دلیل خواص ضد میکروبی آن به عنوان دارویی استفاده می شد.
ضد پروتوزوئال، ضد جهش زا، ضد پلاکت، ضد چربی خون و آنتی اکسیدان ماده آلیین بود احتمالاً به عنوان یک آنتی اکسیدان، اما به راحتی به آلیسین ناپایدار ناشی از آنزیم آلیناز تغییر یافت.
فعالیتی که با خرد کردن، له کردن یا فرآوری سیر افزایش می یابد.

تغییر آلیین به آلیسین
فعالیت آنتی اکسیدانی سیر منفرد را کاهش می دهد درمانی که فعالیت آلیناز را کاهش می دهد حفظ خواهد شد
ماده آلیین و ظرفیت آنتی اکسیدانی را می توان حفظ کرد.

فرآیند تخمیر خواهد داد pH پایین در نتیجه متابولیسم کربوهیدرات در محیط تخمیر و کاهش آلییناز هدف از این تحقیق ارزیابی رشد لاکتوباسیلوس پلانتاروم B1765 به عنوان شروع کننده بود.
کشت در سیر تکی، pH و تاثیر زمان تخمیر (3، 6 و 9 روز) به آنتی اکسیدان فعالیت روی ترشی سیر  است.

رشد L.plantarum B1765 به عنوان کل اسید لاکتیک اندازه گیری شد.
باکتری ها (LAB) با تعداد صفحات کل (TPC) با استفاده از محیط MRS، و فعالیت آنتی اکسیدانی تعیین شد.
با استفاده از روش های مهار 2،2-دی فنیل-1-پیکریل هیدرازیل (DPPH)، که به عنوان فعالیت مهاری (%) بیان می شود.

سیر ترشی
فرآیند تخمیر طی 9 روز نشان داد که L.plantarum B1765 روی ترشی سیر تکی به مدت 1 سال رشد کرد.
چرخه log از 106 CFU/mL به 107 CFU/mL، pH از 5.6 به 4.4 کاهش می یابد که ارتباط نزدیکی با افزایش TAT دارد.
از 0.16٪ به 0.28٪. فرآیند تخمیر نیز افزایشی در فعالیت بازداری همراه با آن نشان داد فرآیند تخمیر از 10.67٪ به 11.17٪ و مهار بالاتری نسبت به شاهد نشان داد.

سیر (Allium sativum) به عنوان یک داروی سنتی در بسیاری از فرهنگ ها مورد استفاده قرار گرفته است.

در اندونزی، استفاده از استفاده از سیر تک حبه ای برای اهداف دارویی و سیر ترشی مورد استفاده قرار می گیرد. مزایای سلامتی سیر بر اساس آن است بر روی خواص آن به عنوان ضد میکروبی، ضد تک یاخته، ضد جهش زا، ضد پلاکت، ضد چربی خون و همچنین آنتی اکسیدان است.

آنتی اکسیدان ها به عنوان یک عامل محافظت کننده از سلامت یافت می شوند.

ارگانوسولفور به نام آلیین (S-alyl-cysteine sulfoxide) به عنوان یک ترکیب آنتی اکسیدانی مسئول در سیر نشان داده شده بود.

سیر تازه در کنار میخک حاوی حدود 6 تا 14 میلی گرم در گرم آلیین (0.6٪ -1.4٪ وزن تر) است و تقریباً 80٪ را تشکیل می دهد که از گیاه برای درست نمودن سیر ترشی و ترشی بندری خانگی استفاده می شود.
سیستئین سولفوکسید در سیر  متأسفانه آلیین یک ترکیب پایدار نیست به راحتی به آلیسین تبدیل می شود هنگامی که حبه های سیر خرد می شوند، له می شوند یا پردازش می شوند، ناشی از فعالیت آلیناز است.

یک فرآیند فناوری برای کاهش فعالیت آلیناز مورد نیاز است تا در دسترس بودن آلیین به عنوان یک
ترکیب آنتی اکسیدانی را می توان حفظ کرد.

فعالیت آنزیم آلیناز را می توان با کاهش مهار کرد PH، بنابراین آلیناز به عنوان یک پروتئین در pH پایین دناتوره می شود و عملکرد بیولوژیکی خود را از دست می دهد.

لاکتیک:
تخمیر به دلیل تولید pH پایین در نتیجه گلوکز که به اسید لاکتیک متابولیزه می شود، شناخته شده است.
توسط باکتری های اسید لاکتیک است.

منبع گلوکز سیر اینولین است که می تواند توسط لاکتیک متابولیزه شود باکتری های اسیدی به اسید لاکتیک برای تولید pH پایین و مهار فعالیت آلیناز به طوری که آلیین را به عنوان حفظ می کند.
یک آنتی اکسیدان تخمیر سیر در کامبوجا دارای فاکتور IC50 برای فعالیت آنتی اکسیدانی 10.25 درصد بود.