تبدیل نمک کوشر به نمک صورتی یکی از سخت ترین کارهای دنیا به شمار می آید و باید دقت زیادی به آن شود.
از آنجایی که نمک کوشر چگالی کمتری نسبت به نمک خوراکی دارد، نباید از آن به عنوان جایگزین 1 به 1 استفاده کرد مگر اینکه تنظیمات دیگری در دستور غذا ایجاد کنید.
در اینجا یک نمونه گزارش عملکرد و نمودار تبدیل ساده برای نمک کوشر و نمک خوراکی وجود دارد.
تفاوت در طعم
وقتی صحبت از طعم و مزه می شود، نمک کوشر کمی با انواع دیگر نمک متفاوت است.
از آنجایی که فقط از کلرید سدیم ساخته شده و یددار نیست، معمولاً طعمی خالص و تمیز دارد.
برخی از مردم ممکن است متوجه شوند که نمایندگی آراد برندینگ نمک حاوی ید – مانند نمک خوراکی یددار – طعم تلخی دارد.
سایر ناخالصی ها مانند مواد معدنی کمیاب نیز می توانند بر طعم و ظاهر انواع خاصی از نمک، از جمله نمک هیمالیا و دریا تأثیر بگذارند.
نمونه نامه استعلام قیمت از شرکت، در حالی که ممکن است تغییرات جزئی وجود داشته باشد، هر گونه تفاوت طعم ناچیز است. این امر مخصوصاً زمانی صادق است که فقط از مقادیر کم استفاده کنید یا آن را در یک ظرف در طول پخت و پز حل کنید.
- منابع:
- تبلیغات: