به گفته متخصص تغذیه، لونیت باترا، آلو به عنوان آلو بخارا در نیشابور شناخته می شود و یک میوه غنی از مواد مغذی است که طیف وسیعی از مزایای سلامتی را ارائه می دهد.
توصیه می شود که میوه های فصلی را به طور منظم مصرف کنید زیرا دارای فواید سلامتی بی شماری هستند و در مقابل بسیاری از بیماری های فصلی محافظت می کنند.
و تابستان به ویژه برای محصولات شیرین و آبدارش شناخته شده است. یکی از این میوه های تابستانی بسیار دوست داشتنی و سالم آلو یا آلو بخارا است.
«شیرین، کمی تند، پوشیده از پوست قرمز مایل به آبی، آلو در فصل است.
آلو به نام آلو بخارا شناخته می شود و یک گزینه میوه ای غنی از مواد مغذی است که طیف گسترده ای از فواید سلامتی را ارائه می دهد.
آلو به دلیل داشتن ایزاتین و سوربیتول به رفع یبوست و مشکلات گوارشی کمک می کند. همچنین روده را سالم نگه می دارد.
آلو همچنین حاوی مقدار زیادی فیبر نامحلول است، به این معنی که با آب ترکیب نمی شود، بنابراین با افزایش حجم مدفوع از یبوست جلوگیری می کند.
به گفته این متخصص تغذیه، آلو دارای خواصی است که ممکن است به کنترل سطح قند خون کمک کند. آلو علیرغم اینکه کربوهیدرات نسبتاً بالایی دارد، به نظر نمیرسد که بعد از مصرف باعث افزایش قابل توجهی در سطح قند خون شود.
این به پتانسیل آنها برای افزایش سطح آدیپونکتین، هورمونی که در تنظیم قند خون نقش دارد، نسبت داده می شود.
علاوه بر این، فیبر موجود در آلو ممکن است تا حدی مسئول اثرات آن بر قند خون باشد.
از آنجایی که آلو منبع غنی از پتاسیم، فلوراید و آهن است، با کنترل ضربان قلب و فشار خون برای سلامت قلب مفید است. این به این دلیل است که پتاسیم “جزئی مهم از مایعات سلولی و بدن” است.