ژل رویال یک محصول طبیعی است که به عنوان مکمل غذایی و داروی گیاهی استفاده می شود، ژل رویال در بازار جهانی مورد استقبال زیادی
قرار گرفته است.
ژل رویال ترشح طبیعی زنبورهای کارگر جوان (از طریق غدد حلقی) است.
همانطور که به راحتی می توان استنباط کرد، ژل رویال غذای فوق العاده مادر بزرگ (ملکه زنبور عسل) و لاروهایی است که قرار است
سلطنت را رهبری کنند.
به همین دلیل است که در داخل کندو یا لانه زنبور عسل، ژل رویال عمدتاً در سلول های سلطنتی (فضاهایی که به طور خاص برای تولد و
رشد نمونه های غالب ایجاد شده است) ذخیره می شود.
ژل رویال شبیه ژله ای با قوام نیمه مایع، رنگ شیری و طعمی خاص، معمولا اسیدی معطر است.
ژل رویال را می توان با عسل مخلوط کرد، در این صورت می توان آن را به مدت طولانی بدون خراب شدن در یخچال نگهداری کرد.
ژل رویال را می توان تا 18 ماه در حالت یخ زده نگهداری کرد، حداکثر 6-8 هفته در محیط قفسه یخچال.
مثلا 100-200 گرم ژل رویال که قصد دارید تا 6 هفته بعد از آن استفاده کنید، آن را در ظرف شیشه ای دربسته قرار دهید تا بسته شود و بقیه
را در فریزر قرار دهید.
می توانید ژل رویال را در ظرفی در قفسه ای از یخچال نگهداری کنید، وقتی مقدار داخل ظرف تمام شد، می توانید ظرف را بشویید و سپس
ژل رویال یخ زده را آب کنید، سپس دوباره در این ظرف بگذارید و بقیه را در فریزر قرار دهید.
یا می توانید ژل رویال را به 5 شیشه درب دار 200 گرمی تقسیم کنید و چهار عدد را در فریزر بگذارید و یکی را در قسمت قفسه یخچال قرار
دهید و پس از تمام شدن یک شیشه را از فریزر به محیط قفسه منتقل کنید.
در این بین از تماس ژل رویال با قاشق فلزی خودداری شود در عوض، قاشق های چوبی یا پلاستیکی را انتخاب کنید.
همچنین از ژل رویال در برابر نور خورشید محافظت کنید، در مصرف آن زیاده روی نکنید!